1399-07-09 22:52
1057
0
70685
وکیل امیرحسین مرادی در گفت‌وگو با ایران‌اینترنشنال:

رسانه‌های خارجی و داعیه‌داران حقوق بشر در دنیا مقصر خودکشی پدر امیرحسین هستند + ویدیو

وکیل امیرحسین مرادی گفت: رسانه‌های خارجی و داعیه‌داران حقوق بشر در دنیا مقصر خودکشی پدر امیرحسین هستند.

به گزارش گلستان ما، وکیل امیر حسین مرادی در گفتگو با ایران اینتر نشنال گفت: ما خیلی تلاش کردیم تا خانواده را آرام کنیم و موفق هم بودیم. خانواده را ما کنترل کردیم. و به آنها این امیدواری را دادیم که پرونده دارد روند مناسبی را طی میکند.

وی ادامه داد: واقعا هم همینطور بود یعنی بعنوان وکیل عرض میکنم، پرونده کاملا یک روند مناسبی را داشت طی میکرد. شرایط پرونده هم الان مشخص است.

پاک نیا گفت: دیوان دارد بررسی‌هایش را انجام میدهد و إن‌شاءالله پرونده به شعبه هم ارز ارجاع خواهد شد. اصلا توقف اجرای حکم صادر شده است از شعبه یکم دیوان.

وی افزود: ولی متأسفانه طی روزهای گذشته یک بی‌اخلاقی‌ای صورت گرفت بودند رسانه‌هایی که تماس میگرفتند و میگفتند مثلا ما از فلان سایت حقوق بشری هستیم از نمیدونم فلان ارگان هستیم. عمدتاً هم خب از خارج کشور تماس میگرفتند و به خانواده میگفتند به شما دارند اطلاعات دروغ میدهند. بچه‌ شما در صف اعدام است. 

وی در پایان تاکید کرد: یعنی در واقع کسانی که داعیه دار بودند که مثلا ما داریم کار حقوق بشری میکنیم، می‌خواستند به هر قیمتی با خانواده مصاحبه کنند، ولو با گفتن دروغ!

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.